Waarom kan mijn hond broccoli eten?

Honden kunnen zowel gekookte als rauwe broccoli eten, zolang er geen kruiden of oliën zijn toegevoegd. Deze groente moet echter altijd in zeer kleine hoeveelheden worden gegeven, vooral omdat de roosjes isothiocyanaten bevatten, die maagirritatie bij honden kunnen veroorzaken. In kleine hoeveelheden, ja, honden kunnen broccoli eten. Gekookte, groene groenten zoals broccoli kunnen een redelijk gezonde hondentraktatie zijn, maar eigenaren moeten het alleen met mate aanbieden.

Dit komt omdat broccoli isothiocyanaat bevat, een stof die spijsverteringsproblemen kan veroorzaken als het in grote hoeveelheden wordt ingenomen. Ja, honden kunnen alle delen van broccoli eten. De stengels, het onderste stengelgedeelte van de plant, kunnen meer vezels bevatten dan de roosjes aan de bovenkant. Zorg ervoor dat je ze heel klein snijdt of kookt, stomen of koken is meestal het beste.

Volgens de American Kennel Club is broccoli, als het in kleine hoeveelheden wordt gegeten, veilig voor uw hond om te eten. Broccoli kan rauw of gekookt aan honden worden gevoerd, zolang er geen kruiden of oliën op zitten. Broccoli zit vol met voedingsstoffen waardoor het een uitstekende keuze is voor uw hond. Het bevat ook weinig vet, weinig suiker en bevat meer eiwitten dan andere groenten.

Als het gaat om het bereiden van de broccoli, zult u blij zijn te weten dat honden zowel rauwe als gekookte broccoli kunnen eten. Ja, broccoli kan een veilige en gezonde snack zijn voor uw hond, zolang het maar goed is bereid en matig wordt geportioneerd. Jerry Klein van de American Kennel Club, isothiocyanaten kunnen bij sommige honden milde tot ernstige gastro-intestinale irritatie veroorzaken. Hoewel mensen soms de kruiden nodig hebben om groenten te eten, kunt u er zeker van zijn dat uw hond enthousiast genoeg zal zijn over de broccoli dat ze niet eens zullen merken dat hij ongekruid is.

Nu je weet waar je op moet letten als je je hond broccoli geeft, is het tijd om te praten over hoe je het moet serveren. Als u meer manieren wilt vinden om uw hond een dieet te geven dat gevuld is met belangrijke vitamines en voedingsstoffen, blader dan door de verschillende selecties van rauw hondenvoer die Raw Bistro te bieden heeft. Als uw hond een voorliefde voor groenten heeft ontwikkeld en u hem broccoli als tussendoortje wilt aanbieden, kunnen kleine porties rauw of gekookt worden gevoerd. Volgens de American Kennel Club moet u zich bij het voeren van broccoli aan de 10% -regel houden, wat betekent dat broccoli, ongeacht het ras of de grootte van uw hond, minder dan 10% van hun dagelijkse inname moet uitmaken.

De broccoliroosje, ook wel bekend als de „kop van een broccoli”, bevat van nature voorkomende moleculen, isothiocyanaten genaamd, die in grote hoeveelheden schadelijk kunnen zijn voor uw hond. Als uw hond regelmatig broccoli eet, kan dit helpen zijn zinkinname te verhogen om het risico op een tekort te verminderen. Om de geest van hondenbezitters en die stiekeme kinderen overal te kalmeren, ja, honden kunnen broccoli eten en als je naar de gezondheidsvoordelen kijkt, kan worden gesteld dat honden broccoli moeten eten.