Wanneer moet mijn hond eten?

Honden moeten elke dag minstens twee maaltijden eten, met een tussenpoos van ongeveer 12 uur. Maar een ontbijt-, lunch- en dinerschema is een even goede optie. Als er meer dan 12 uur verstrijkt tussen de maaltijden, kan de maag hyperzuur worden en misselijkheid veroorzaken. Je kunt je hond een of twee keer per dag voeren.

Het is het beste om het twee keer per dag te doen met intervallen van 8-12 uur. Als je het op deze manier doet, verdeel dan de voorgestelde hoeveelheid op de zak of je geeft hem het dubbele van wat het nodig heeft. Honden ouder dan 5 maanden moeten elke 8-12 uur worden gevoerd. Een belangrijke reden voor dit schema van twee keer per dag in plaats van eenmaal per dag maaltijden, is dat maagzuur en gal zich kunnen ophopen in de maag van uw huisdier.

Als uw hond niet eet, wordt hij misselijk en gaat hij overgeven. Want de oorsprong van de hond komt uit het wild, dus het is oké om ze twee keer per dag te voeren en ik heb de neiging om rauw hondenvoer te voeren. De meeste volwassen honden zouden twee maaltijden per dag moeten hebben - één's ochtends en één' s avonds. Als je echter een bijzonder kleine of grote hond hebt, lees dan verder.

Voor de meeste honden is het aangewezen om twee keer per dag één keer's ochtends en éénmaal' s avonds te voeren. Hoewel complete en uitgebalanceerde hondenvoerpakketten voedingsaanbevelingen op het etiket hebben, is elke hond uniek, dus het kan zijn dat u nog steeds moet aanpassen hoeveel en hoe vaak u uw hond moet voeren. Als je aan zinstraining werkt of een hond hebt die te veel drinkt, kun je het bedrag en de tijden plannen die je hem geeft. Als u een commercieel hondenvoer gebruikt, voer uw hond dan de hoeveelheid die op de zak is gedrukt die past bij het ideale gewicht.

Een voorbeeldvoedingsschema voor honden is ook vaak anders, waarbij dit soort honden slechts één keer per dag worden gevoerd, omdat ze niet zoveel calorieën verbranden. Wauw, bedankt dat je erop hebt gewezen dat het activiteitsniveau van je hond grote invloed kan hebben op hoe vaak je hem voedt. Je kunt ook een deel van de dagelijkse portie brokjes van je hond opzij zetten om als"traktaties” te gebruiken tijdens het trainen. Een hond voor het eerst mee naar huis nemen, een andere hond krijgen of veranderingen met het gewicht, de leeftijd of de gezondheid van uw hond kunnen allemaal een nadere blik rechtvaardigen op hoeveel voedsel u tijdens de maaltijden voedt.

Ervoor zorgen dat uw hond in een rustige omgeving eet, kan ook helpen voorkomen dat hij te snel eet en overtollige lucht inslikt. De beste manier om een hondenvoedingsschema te plannen, is door een dierenarts te raadplegen, die een hondenvoedingsschema kan samenstellen dat is aangepast aan de behoeften van uw hond. Lees de achterkant van het pakket hondenvoer om te zien hoeveel u uw hond moet voeren op basis van gewicht of leeftijd. Er zijn een paar wijzigingen in een hondenvoedingsschema voor actieve hondenrassen zoals de Border Collie, de Vizsla en elke Terrier.

Verschillende factoren kunnen niet alleen van invloed zijn op hoeveel voer u uw hond moet voeren, maar ook wat voor soort voedsel hij nodig heeft. De meeste honden hebben slechts twee maaltijden per dag nodig, maar als u uw hond bedelt, kan af en toe een gezonde traktatie helpen.