Wat gebeurt er als een hond komkommers eet?

Het hoge water- en vezelgehalte in komkommers kan gastro-intestinale stoornissen zoals gas of diarree veroorzaken als uw hond te veel eet. Als uw hond een gevoelige maag heeft, kunt u buikpijn krijgen wanneer uw hond eerst komkommer probeert of te veel eet. Om de vraag eenvoudig te beantwoorden, ja, honden kunnen komkommers eten. Net als voor mensen zijn komkommers een gezonde, caloriearme traktatie waar uw hond dol op zal zijn.

Uw honden kunnen niet alleen komkommers eten, maar gezien alle verschillende gezondheidsvoordelen, zou uw hond wat komkommer als onderdeel van hun dieet moeten hebben. Dus, kunnen honden komkommers eten? Ja, en deze gezonde snack zit boordevol voedingsstoffen die uw hond ten goede kunnen komen. Zorg ervoor dat u verse komkommers voedt, geen augurken, die vaak worden gepekeld met knoflook, ui en andere kruiden die onze huisdieren kunnen schaden. En zoals bij elk nieuw voer, introduceert u komkommer in kleine hoeveelheden in het dieet van uw hond om maagklachten te voorkomen.

Snijd de groente in kleine stukjes om verstikkingsrisico's te voorkomen. Komkommers zijn veilig voor honden om met mate te eten. Ze bevatten veel water en enkele belangrijke vitamines en mineralen. En bevatten weinig vetten en calorieën.

Maar komkommers kunnen verstikkingsgevaar opleveren als ze niet goed worden voorbereid. En te veel komkommer kan de maag van uw hond verstoren. Laten we dus eens kijken hoe we komkommer voor honden het beste kunnen serveren. En hoeveel komkommer het goed is voor hen om te eten.

Ja, honden kunnen komkommers eten en ze zijn volkomen veilig voor hen. Als uw hond zijn poten op een hele komkommer krijgt, lopen ze ook het risico deze groente te veel te eten, wat kan leiden tot maagklachten of diarree. Honden met een gevoelig spijsverteringsstelsel kunnen echter maagklachten krijgen van elk nieuw voedsel naarmate hun lichaam zich aanpast. Dit is een bijzonder gunstig gezondheidsvoordeel voor iedereen die een hond heeft die uitzonderlijk actief is, een actieve hond zal meer slijtage aan zijn gewrichten toebrengen, dus je zult willen doen wat je kunt om hun stevige skeletframe te ondersteunen.

Om te voorkomen dat uw hond stikt, moet u het voedsel altijd verkleinen tot een beheersbare grootte, vooral voor kleine honden of voor pups die hun maaltijden naar beneden wolven. Het eten van te veel voedsel kan gastro-intestinale (GI) klachten veroorzaken bij honden, vooral als het een nieuw voer is dat uw hond nog niet eerder heeft gegeten. Een goed, in de handel verkrijgbaar hondenvoer voldoet aan de voedingsbehoeften die een hond nodig heeft, zegt Schmid. Elke keer dat u een nieuw menselijk voedsel introduceert, overweeg dan om het maagdarmkanaal van uw hond te ondersteunen met volledig natuurlijke spijsverteringssupplementen, zoals pompoen of probiotica voor honden.

Het voeren van een hond te veel komkommer kan spijsverteringsproblemen veroorzaken, waaronder gasvorming, dunne ontlasting en diarree en braken. Sommige groenten en fruit zijn echter veilig voor honden en bieden een gezond alternatief voor conventionele hondensnoepjes. Als je je afvraagt hoe vaak honden komkommers kunnen eten, raden dierenartsen aan om de 10% -regel te volgen. Bovendien bevatten ze kalium, een elektrolyt die kan helpen uw hond te hydrateren en dit voer nog effectiever te maken voor snelle hydratatie dan alleen water.