Wat mag mijn hond eten?

Zowel rauwe als gekookte wortelen zijn veilig voor uw hond om te eten. Wortelen bevatten weinig calorieën en zijn een goede bron van vitamines, mineralen en vezels. Dit maakt ze een zeer gezonde voeding voor uw hond om van te snacken (. Het beste voer om te voeren is een commerciële brok van hoge kwaliteit die is ontworpen voor puppy's.

Dit zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen die uw puppy nodig heeft voor groei en ontwikkeling aanwezig zijn. Gedomesticeerde honden zijn grotendeels carnivoren, maar eten ook plantaardig voedsel. Wilde honden eten een verscheidenheid aan voedsel dat voornamelijk bestaat uit prooidieren, bestaande uit rauw vlees, botten, organen en een kleine hoeveelheid plantaardig materiaal in de darmen van hun prooi. Hoewel het oké is voor honden om een beetje melk te hebben, moeten eigenaren op de hoogte zijn van de symptomen van lactose-intolerantie en misschien willen ze vasthouden aan het geven van water aan hun honden.

Het kan de bloedsuikerspiegel van een hond te veel verlagen en kan leiden tot diarree, braken, verhoogde of verlaagde hartslag en zelfs leverziekte. Zorg ervoor dat uw hond zijn poten niet op de harige buitenkant van de schaal krijgt, die in de keel kan blijven steken. Uw hond kan een gezonde groentesnack hebben van wortelstokken, sperziebonen, plakjes komkommer of plakjes courgette. De beste manier om voor uw hond te zorgen, is door verantwoordelijk te zijn om eerst te controleren welk menselijk voedsel honden kunnen eten.

Om een opgeblazen gevoel te voorkomen, wat fataal kan zijn, moeten volwassen honden minstens twee keer per dag worden gevoerd en mogen ze niet onmiddellijk voor of na het eten worden uitgeoefend. Zelfs als uw hond een beetje chocolade eet (wat niet gezond is voor honden), komt het waarschijnlijk goed met hem, maar u moet voorkomen dat u uw hond dit soort voedsel geeft. Het grootste gevaar van het eten van chips door uw hond is zoutvergiftiging, en het kan uw hond erg dorstig maken. Vergeet niet dat het bot groot genoeg moet zijn zodat de hond het niet heel in zijn mond kan passen, en ze moeten rauw zijn - gekookt bot kan splinteren, wat interne schade kan veroorzaken of de darm kan belemmeren, die beide fataal kunnen zijn.

U kunt ervoor zorgen dat uw hond een gezond, uitgebalanceerd dieet heeft door uw dierenarts te vragen om hondenvoer van hoge kwaliteit voor te stellen. De kolf kan echter moeilijk te verteren zijn voor een hond en kan een darmblokkade veroorzaken, dus als je wat maïs deelt, zorg er dan voor dat het van de kolf is. Hoewel honden doorgaans niet ziek worden van het eten van rauwe eieren, bacteriën, zoals Salmonella, kunnen zich van de hond naar zijn menselijke eigenaren verspreiden, waardoor hun risico op infectie toeneemt (. Gezouten amandelen zijn vooral gevaarlijk omdat ze het vasthouden van water kunnen verhogen, wat mogelijk dodelijk is voor honden die vatbaar zijn voor hartaandoeningen.

Amandelen zijn misschien niet noodzakelijk giftig voor honden zoals macadamianoten, maar ze kunnen de slokdarm blokkeren of zelfs de luchtpijp scheuren als ze niet volledig worden gekauwd. Honing heeft een hoog suikergehalte, dat kan oplopen in calorieën en kan bijdragen aan gewichtstoename als uw hond te veel eet (.