Hoe eet mijn hond?

Hoewel de meeste tanden in de mond van een mens plat zijn en ontworpen om het kauwen te vergemakkelijken, zijn de meeste tanden in de mond van een hond puntig en ontworpen om een hond in staat te stellen zijn voedsel te pakken en het heel door te slikken. Honderden jaren van domesticatie hebben de eetgewoonten van de meeste honden niet erg veranderd. Het aantal maaltijden dat een hond per dag eet, is volledig afhankelijk van het gezinsschema. Honden moeten elke dag minstens twee maaltijden eten, met een tussenpoos van ongeveer 12 uur.

Maar een ontbijt-, lunch- en dinerschema is een even goede optie. Als er meer dan 12 uur verstrijkt tussen de maaltijden, kan de maag hyperzuur worden en misselijkheid veroorzaken. Omdat verlies van eetlust bij honden kan wijzen op ziekte, is het belangrijk om veterinaire zorg te zoeken als u veranderingen in de eetgewoonten van uw hond opmerkt. Het is vooral belangrijk om snel te reageren op een weigering om te eten bij honden die meestal goed eten.

Als het verlies van eetlust van uw hond wordt veroorzaakt door ziekte, kan de dierenarts een voorgeschreven dieet aanbevelen om aan de voedingsbehoeften van uw huisdier te voldoen terwijl de onderliggende ziekte wordt aangepakt. Soms zijn deze diëten niet bijzonder lekker, vooral als uw hond gewend is aan regelmatige traktaties of mensenvoer. Als uw hond al ziek is, verhonger uw huisdier dan nooit in een poging hem te dwingen het voorgeschreven dieet te eten. Praat in plaats daarvan met uw dierenarts over alternatieven.

In ernstigere gevallen kan uw dierenarts eetluststimulerende medicijnen voorschrijven, een vloeibaar dieet met spuiten aanbevelen of een voedingssonde inbrengen. Zowel rauwe als gekookte wortelen zijn veilig voor uw hond om te eten. Wortelen bevatten weinig calorieën en zijn een goede bron van vitamines, mineralen en vezels. Dit maakt ze een zeer gezonde voeding voor uw hond om van te snacken (.

Gedomesticeerde honden zijn grotendeels carnivoren, maar eten ook plantaardig voedsel. Wilde honden eten een verscheidenheid aan voedsel dat voornamelijk bestaat uit prooidieren, bestaande uit rauw vlees, botten, organen en een kleine hoeveelheid plantaardig materiaal in de darmen van hun prooi. Dit komt omdat de schil van citroenen en limoenen een stof bevat die psoraleen wordt genoemd, waardoor honden gastro-intestinale symptomen zoals braken en diarree kunnen hebben (4.Om een opgeblazen gevoel te voorkomen, wat fataal kan zijn, moeten volwassen honden minstens twee keer per dag worden gevoerd en mogen ze niet onmiddellijk voor of na het eten worden uitgeoefend. Kip is een van de meest voorkomende ingrediënten die in hondenvoer worden gebruikt, omdat het een uitstekende bron van eiwitten is, die uw hond nodig heeft om gezond te blijven.

Je kunt rijst alleen aan je hond voeren of gecombineerd met een beetje kip of kalkoen voor extra eiwitten. De volgende informatie is algemeen advies, maar aangezien elke hond een individu is, dient u veterinair advies in te winnen, vooral als uw hond speciale dieetbehoeften heeft of een reactie heeft op een standaarddieet. Honden met medische problemen of dieetbehoeften hebben mogelijk gespecialiseerde voedingsschema's of beperkingen op wat ze eten nodig. Een hond voor het eerst mee naar huis nemen, een andere hond krijgen of veranderingen met het gewicht, de leeftijd of de gezondheid van uw hond kunnen allemaal een nadere blik rechtvaardigen op hoeveel voedsel u tijdens de maaltijden voedt.

Zelfs kleine hoeveelheden druiven en rozijnen kunnen uw hond ziek maken, dus het is belangrijk om ze helemaal niet aan uw hond te geven. Verschillende factoren kunnen niet alleen van invloed zijn op hoeveel voer u uw hond moet voeren, maar ook wat voor soort voedsel hij nodig heeft. Watermeloenschillen en -zaden kunnen een verstikkingsgevaar vormen, en sommige mensen beweren dat ze spijsverteringsproblemen bij honden kunnen veroorzaken. Bezorgdiensten voor hondenmaaltijden kunnen het gemakkelijk maken om uw hondengenoot heerlijke, voedzame en passend geportioneerde maaltijden te serveren die zelfs mensen kunnen eten.

Hoewel gewone, ongezouten amandelen over het algemeen veilig zijn voor honden om in kleine hoeveelheden te eten, zijn ze moeilijk te verteren voor honden en kunnen ze leiden tot braken en diarree. Of je nu al jaren honden hebt of net je eerste puppy hebt geadopteerd, het kan erg verontrustend zijn als je hond niet eet. Honden vinden ze niet alleen lekker, maar groene erwten bevatten ook weinig calorieën en veel voedingsstoffen, waardoor ze een gezonde traktatie voor uw hond zijn (2.Hoewel de meeste honden een paar dagen zonder voedsel kunnen gaan zonder noemenswaardige slechte effecten, is het het beste om het probleem zo vroeg mogelijk aan te pakken. De meeste honden hebben slechts twee maaltijden per dag nodig, maar als u uw hond bedelt, kan af en toe een gezonde traktatie helpen.

.