Wat kan mijn hond watermeloen eten?

Het antwoord is ja, met een paar voorzorgsmaatregelen. Ten eerste kunnen zaden een darmblokkade veroorzaken, dus zorg ervoor dat je ze verwijdert. Het is ook een goed idee om de schil te verwijderen, omdat dit gastro-intestinale klachten kan veroorzaken. Het vlees van een watermeloen is een veilige en voedzame traktatie voor honden, maar de andere delen van de vrucht zijn niet goed voor je hond om te eten.

Volgens de American Kennel Club kunnen de zaden, als honden watermeloenzaden inslikken, een darmblokkade veroorzaken die niet alleen pijnlijk is voor uw hond, maar ook ernstig genoeg kan worden om een operatie te vereisen om te corrigeren. Kunnen honden aardbeien eten? En zo ja, hoe voed je ze dan veilig? De meeste honden zouden beperkt moeten zijn tot een paar brokken per dag; grotere rassen zoals de onze kunnen meer aan dan dat. Virgin kokosolie, optioneel, ¼ theelepel per dag voor kleine honden en van 1 theelepel - 1 eetlepel per dag voor grote honden. Dus de volgende keer dat je op een picknick bent, kun je gerust een paar hapjes pitloze watermeloen delen met je hond.

Geef uw hond ook nooit snoepjes, drankjes of lollies met watermeloensmaak, deze zitten boordevol suiker, zoetstoffen en additieven die gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid van uw huisdier. Terwijl het lichaam van honden vitamine C produceert, kan fysieke en emotionele stress de groeisnelheid en hoeveelheid reserve verminderen. Behalve dat het gewoon een smakelijke snack is, als het delen van dit sappige fruit dit jaar op je lijst met lekkernijen voor je hond staat, zul je enthousiast zijn om meer te weten te komen over de voedingswaarde van af en toe een kopje pitloze watermeloen voor honden. Dus deze zomer, terwijl je probeert die zwoele hondendagen door te komen, voel je niet schuldig als je een paar stukjes watermeloen op je hond gooit.

Het is ook onverstandig om uw hond de schil de hardgroene buitenhuid van een watermeloen te geven, omdat inname ervan gastro-intestinale problemen kan veroorzaken die braken of diarree veroorzaken. En houd er rekening mee dat hoewel uw hond misschien naar u opkijkt met die grote puppyhondenogen, honden perfect tevreden zijn met het eten van hetzelfde hondenvoer dag in dag uit. Als je je afvraagt of honden watermeloen kunnen hebben, hoeveel en hoe vaak, is het goede nieuws dat deze sappige, zoete, heerlijke meloen, vers of bevroren, veilig is voor honden om te eten. Zolang de zaden en de schil worden verwijderd en deze gezonde snack met mate wordt aangeboden, is het aan jou wanneer honden pitloze watermeloen kunnen hebben.

Een goede startdosering is ¼ theelepel per dag voor kleine honden en van 1 theelepel - 1 eetlepel per dag voor grote honden. Afgezien van het binnen handbereik houden van een schone kom gefilterd koud water, kan het toevoegen van met water gevuld voedsel zoals watermeloen aan het dieet van een hond buitengewoon nuttig zijn om het risico op uitdroging te minimaliseren. Hoewel watermeloen voor veel honden een gezonde traktatie kan zijn, is het het beste om te bevestigen dat het geen negatief effect heeft op het unieke spijsverteringsstelsel van uw hond.