Wat kan mijn hond komkommers eten?

Komkommers zijn volkomen veilig voor honden om te eten en bieden een caloriearme, knapperige snack waar veel honden dol op zijn. Komkommers bevatten slechts ongeveer 8 calorieën per halve kop plakjes, vergeleken met de 40 calorieën in een enkel medium koekje, en bevatten zeer weinig natrium en vet. Honden kunnen niet alleen rauwe komkommers eten, het is waarschijnlijk een veiligere gok. Komkommers komen terecht in salades en ander voedsel dat kan worden overgoten (of besprenkeld) met dressings, oliën en smaakmakers die slecht kunnen zijn voor een hond.

Pas vooral op voor kunstmatige zoetstoffen met xylitol, dat zelfs in kleine hoeveelheden giftig is voor honden. Snijd komkommer voor honden altijd in hapklare stukjes of plakjes. Een groot stuk komkommer kan verstikkingsgevaar opleveren. De taaie huid kan ook moeilijk zijn om op te kauwen en te verteren.

Geef uw hond ook slechts één of twee stukjes komkommer per dag als traktatie. Te veel fruit of groente kan de maag van uw hond van streek maken vanwege het hoge vezelgehalte. Om de vraag eenvoudig te beantwoorden, ja, honden kunnen komkommers eten. Net als voor mensen zijn komkommers een gezonde, caloriearme traktatie waar uw hond dol op zal zijn.

Uw honden kunnen niet alleen komkommers eten, maar gezien alle verschillende gezondheidsvoordelen, zou uw hond wat komkommer als onderdeel van hun dieet moeten hebben. Zijn komkommers veilig voor honden om te eten? Ja, dat zijn ze. In feite kunnen ze een uitstekende caloriearme traktatie zijn voor uw huisdier. Als u een alternatief wilt voor standaard hondensnoepjes, vooral als uw hond een beetje kan afvallen, voeg dan komkommers toe aan uw volgende boodschappenlijstje.

Het korte antwoord is ja, honden kunnen komkommers eten, zolang ze maar wegblijven van augurken. Met de lage calorische waarde en het watergehalte van de groente kan een komkommer zelfs een uitstekende gezonde traktatie zijn voor uw hond. Dit is een bijzonder gunstig gezondheidsvoordeel voor iedereen die een hond heeft die uitzonderlijk actief is, een actieve hond zal meer slijtage aan zijn gewrichten toebrengen, dus je zult willen doen wat je kunt om hun stevige skeletframe te ondersteunen. Ze kunnen u vertellen hoeveel komkommer, indien aanwezig, u uw hond moet voeren en hoeveel porties geschikt zijn.

Omdat ze een hoog suikergehalte hebben, mogen ze alleen in zeldzame gevallen aan honden worden gegeven, omdat te veel suiker maagproblemen kan veroorzaken. Overvoeding van traktaties, tafelresten en zelfs gezonde groenten voor honden kan leiden tot spijsverteringsproblemen. Hoewel augurken ingelegde komkommers zijn, kunnen ze ingrediënten bevatten die slecht zijn voor honden, zoals overmatig zout. Natuurlijk mag het voeren van uw hondenkomkommers niet in de plaats komen van het tandenpoetsen, maar het kan helpen bij honden met een stinkende adem.

Een goed, in de handel verkrijgbaar hondenvoer voldoet aan de voedingsbehoeften die een hond nodig heeft, zegt Schmid. Je hond geniet misschien echt van de sappige en knapperige textuur van rauwe paprika's, maar je kunt er ook voor kiezen om ze te koken of te stomen. Geef uw hond geen ingelegde komkommers, AKA augurken, omdat de kruiden die worden gebruikt om de augurk op smaak te brengen gevaarlijk kunnen zijn voor uw hond. Het zachtjes stomen van de stengels kan de taaie stengels verzachten en ze veel gemakkelijker verteren voor uw hond.

De huid en zaden van een komkommer kunnen de maag van een hond van streek maken, dus het verwijderen van die items kan een gevoeligere hond helpen van deze groente te genieten. Het voeren van een hond te veel komkommer kan spijsverteringsproblemen veroorzaken, waaronder gasvorming, dunne ontlasting en diarree en braken. Als je je hond een hele wortel gaat geven, zorg er dan voor dat het een maat is die hij aankan en niet stikt.