Wat eet mijn hond vuil?

Stress of verveling kan ook leiden tot het eten van allerlei dingen, waaronder vuil. Sluit je aan bij bijna 100.000 abonnees die dol zijn op Dogs Naturally om speciale kortingen en premium inhoud te ontgrendelen. Geloof het of niet, vuil bevat eigenlijk veel verschillende mineralen. Daarom kunnen honden instinctief vuil eten om hun gebrek aan voedingsstoffen aan te vullen.

Vuil bevat mineralen zoals natrium, calcium en ijzer. Als uw hond vuil eet, kan het zijn dat zijn lichaam essentiële voedingsstoffen mist. Het belangrijkste dat we voor onze honden kunnen doen, is ze voedsel geven dat hun lichaam en geest in staat stelt te bloeien. Lees verder om erachter te komen waarom honden vuil eten, wat het betekent voor de gezondheid van uw hond en wat hondenouders moeten doen om hun viervoetige BFF de gewoonte te laten schoppen.

Wanneer u merkt dat uw hond naar een hoek van uw tuin gaat, raadt Lindell aan om een riem te gebruiken om te voorkomen dat de hond gemakkelijk toegang krijgt tot de grond. Ouders van gezelschapsdieren moeten de hond echter door een dierenarts laten onderzoeken als de hond „herhaaldelijk braakt of kokhalst zonder iets ter sprake te brengen, diarree heeft, zich ongemakkelijk lijkt te voelen of lusteloos is. Honden kunnen zelfs haakwormlarven of eieren inademen door simpelweg vuil te snuiven, dus het is het beste om regelmatig preventieve maatregelen te nemen. Uw dierenarts kan ook minerale supplementen of vitamines aanbevelen die aan de dagelijkse voeding van uw hond kunnen worden toegevoegd.

Haakwormlarven kunnen in de grond aanwezig zijn en kunnen door uw honden worden ingenomen door het gras of vuil op te eten. Sommige droge hondenvoeders missen bijvoorbeeld de vitale vitamines en mineralen die een hond nodig heeft om gelukkig en gezond te zijn. Deze honden kunnen baat hebben bij het hebben van een „veilige ruimte in huis om zich terug te trekken waar ze zich op hun gemak voelen. Cacaomulch is giftig voor honden en kan resulteren in een verhoogde hartslag, hyperactiviteit, braken, diarree en toevallen.

Een verandering in wat uw hond eet, is misschien wel de beste manier om zorgen over vuileten bij veel honden aan te pakken. Een andere reden waarom uw hond vuil eet, kan het gevolg zijn van zijn dieet of, beter gezegd, wat hij niet uit zijn dieet krijgt. Dit kan inhouden dat ze worden aangemoedigd om deel te nemen aan andere activiteiten die ze leuk vinden, zoals spelen met een sleepspeeltje, een bal vangen of uw hond trucjes leren doen, zoals omrollen of schudden op keu. Het hebben van hondenvoer van goede kwaliteit verkleint de kans dat uw hond een tekort heeft aan bepaalde mineralen waardoor hij vuil kan consumeren.

Pica kan neurologisch zijn of te wijten zijn aan ziekte, waardoor het belangrijk is om uw dierenarts te laten weten of uw hond plotseling non-foodproducten met enthousiasme eet.